torsdag den 17. december 2009

Unger

Det er nu bekræftet hvad jeg alle dage har vidst var sandt. Små menneskebabyer er grimme! Jeg har selv set hele tre pragteksemplarer på det på bare to timer i Toys R us. Ikke at børnene var så meget grimmere end så mange andre spædbørn, men selv deres forældre prøvede at gemme dem! De små poder var blevet proppet ned i pelsdyrlignende dragter, så man kunne forledes til at tro det var små dyreunger. Den første lignende en lille brun bjørn – med et rødmosset sammentrykket menneskeansigt på omkring to måneder. Nummer to var iklædt langpelset grå heldragt med lille rund hale, spidse ører og luffer. Nummer tro havde en lyserød flyverdragt på og en tilsvarende lyserød hat med griseører, bundet under den fede hage. Hvis man absolut skal forklæde sit i forvejen uheldige barn, så lad da være med at putte det i grisekostume. Tal lige om en traumatisernede barndom.
Dyreunger er bare mere nuttede. Alle sammen, undertagen dem uden pels som ligner små underudviklede, muterede menneskefostre, kan nævne mus, muldvarper, kaniner under 3 uger og nøgenrotten, som desværre skal tilbringe hele livet lyserød, blind og rynket. Kan godt forstå den bor under jorden. Så ja, jeg kan godt se hvorfor nogen forældre køber fastelavnstøj og bruger det som vinterudstyr til lille Karl eller Bertha, Lyserød er bare ikke den nye sort!
Hvad jeg så ikke forstår er, hvorfor nogen mennesker så vælger at klæde deres børn ud som frugt eller klæde deres hunde ud som børn!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar